Internationale
Gemakkelijke overwinning voor Nice weg in een doelpuntenfestijn

Nice nederlaag Strasbourg

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/28 16:36
E0

Nice verslaan Strasbourg in een overwinning op Zondag, 1-3, op wedstrijdweek 31. Tot deze speeldag, Strasbourg team kwam van een nederlaag en Francesco Farioli's team kwam van Een gelijkspel.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Dilane Bakwa in de 18e minuut. Met dit doel heeft Dilane Bakwa zijn doel vijf van de huidige campagne behaald. Kort voor de pauze, Evann Guessand getroffen voor Nice, vanaf de penaltystip.

Na 52 minuten, Dante scoorde het tweede doelpunt voor Francesco Farioli's team. In de 83e minuut, Morgan Sanson scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat Nice zijn 5e in de tabel, met 51 points, terwijl Strasbourg op de plaats 13e zit, met 36 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Francesco Farioli's team host Le Havre, terwijl Strasbourg team speelt uit tegen Le Havre.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
STRASBOURG
TEKENEN
NICE

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 28 april 2024 - 14:00
Stade de la Meinau
Thomas Léonard
1-3
Dilane Bakwa 18'
Evann Guessand 44' (pen.)
Dante 52'
Morgan Sanson 83'