Internationale
Leixões waren verrast door hun plaats

Länk Vilaverdense oprakende winnaars versus Leixões

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/28 03:12
E0

Länk Vilaverdense overwonnen Leixões in een overwinning op Zaterdag, 1-3, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 31 van Portuguese Division Two. Komen in de wedstrijd, Matosinhos team kwam van vijf trekt en Sérgio Machado's team kwam van twee nederlagen.

Met 14 minuten op de klok, André Soares openden de score voor Länk Vilaverdense, met een linkervoetaanval. Na 36 minuten, Simãozinho getroffen voor Leixões, met een schot met de linkervoet in de doos.

In de 71e minuut, Momo Sacko scoorde het tweede doelpunt voor Vila Verde team, via een header in het strafschopgebied. Na 80 minuten, Gonçalo Teixeira maakte het einddoel van de wedstrijd, met een schot met de rechtervoet van buiten de doos.

Na het resultaat Leixões zijn 14e in de tabel, met 32 points, terwijl Länk Vilaverdense op de plaats 18e zit, met 23 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Sérgio Machado's team speelt thuis tegen Torreense, terwijl Matosinhos team speelt uit tegen Académico.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
LEIXÕES
TEKENEN
LÄNK VILAVERDENSE

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 27 april 2024 - 15:30
Estádio do Mar
Fábio Melo
1-3
Simãozinho 36'
André Soares 14'
Momo Sacko 71'
Gonçalo Teixeira 80'