Internationale
Eert zelfs score gelijk een wedstrijd met 4 goals

Honors zelfs tussen Cobresal en Ñublense

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/20 23:59
E0

Cobresal en Ñublense speelden 2-2 gelijk in een wedstrijd op Zaterdag, op wedstrijdweek 9. Tot deze speeldag, El Salvador team kwam van een overwinning en Chillán team kwam van een nederlaag.In dit spel een nieuw record voor schoten op doel (20) dit seizoen.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Pedro Sánchez, in de 18e minuut. Na 24 minuten, Gabriel Graciani scoorde het tweede doelpunt voor Ñublense. Met 27 minuten op de klok, Leonardo Valencia getroffen voor Cobresal.

Na 85 minuten, Sergio Carrasco maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat Ñublense zijn 12e in de tabel, met 11 points, terwijl Cobresal op de plaats 14e zit, met 6 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Gustavo Huerta's team bezoek Audax Italiano. In de tussentijd, Chillán team speelt thuis tegen Cobreloa.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
COBRESAL
TEKENEN
ÑUBLENSE

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 20 april 2024 - 20:00
El Cobre
Juan Lara
2-2
Leonardo Valencia 27'
Sergio Carrasco 85'
Pedro Sánchez 18'
Gabriel Graciani 24'