Internationale
      TSG Hoffenheim triomfeert door één doelpunt op eigen bodem in een spel vo

      TSG Hoffenheim rand voorbij Borussia M´gladbach

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/04/20 16:33
      E0

      TSG Hoffenheim verslaan Borussia M´gladbach, 4-3, op Zaterdag, met betrekking tot wedstrijdweek 30 van de 1. Bundesliga. In deze competitie kwamen beide teams uit een nederlaag. Robin Hack heeft een geweldige game gemaakt. In de basiself stond Wout Weghorst.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Wout Weghorst in de 36e minuut. Met 39 minuten op de klok, Robin Hack ontslagen voor Borussia M´gladbach.

      In de 58e minuut, Grischa Promel schoot TSG Hoffenheim tweede doelpunt. Met 66 minuten op de klok, Ozan Kabak verdubbelde de voorsprong voor Pellegrino Matarazzo's team. Mönchengladbach team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Robin Hack, na 78 minuten. Spits heeft de hattrick, in de laatste minuten van de wedstrijd voltooid. Diep in toegevoegde tijd, Anton Stach maakte het einddoel van de wedstrijd.

      Na het resultaat TSG Hoffenheim zijn 8e in de tabel, met 39 points, terwijl Borussia M´gladbach op de plaats 11e zit, met 31 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Pellegrino Matarazzo's team speelt uit tegen VfL Bochum. In de tussentijd, Mönchengladbach team speelt thuis tegen 1. FC Union Berlin.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      TSG HOFFENHEIM
      TEKENEN
      BORUSSIA M´GLADBACH

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 20 april 2024 - 14:30
      PreZero Arena
      Sören Storks
      4-3
      Wout Weghorst 36'
      Grischa Promel 58'
      Ozan Kabak 66'
      Anton Stach 90'
      Robin Hack 39' 78' 90'