Nationaal
      Helmond Sport heeft een prestatie geleverd op eigen bodem

      Ajax B verliest van Helmond Sport

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/04/19 21:03
      E0

      Helmond Sport overwonnen Ajax B in een overwinning op Vrijdag, 3-1, op naar speeldag 35 van de Holand Second Division. In deze competitie kwamen beide teams uit een overwinning. Anthony van den Hurk was de hoofdspeler.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Anthony van den Hurk, na 33 minuten. Helmond Sport scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via spits, kort voor de pauze.

      Na 65 minuten, Adrie Bogers's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Pius Krätschmer. Tristan Gooijer maakte het laatste doelpunt met 82 minuten op de klok.

      Na het resultaat Helmond Sport zijn 11e in de tabel, met 47 points, terwijl Ajax B op de plaats 14e zit, met 39 points. Volgende, Helmond team speelt uit tegen FC Emmen, terwijl Amsterdam team host Roda.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U vrijdag, 19 april 2024 - 19:00
      GS Staalwerken Stadion
      3-1
      Anthony van den Hurk 33' 42'
      Pius Krätschmer 65'
      Tristan Gooijer 82'