Internationale
      Last-gasp goal ziet buit gedeeld in een spannende wedstrijd

      Niets om Est. Amadora en Rio Ave te scheiden

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/04/14 23:59
      E0

      Met betrekking tot wedstrijdweek 29 van de Primeira Liga, de wedstrijd tussen Est. Amadora en Rio Ave op Zondag eindigde in een gelijkspel, 2-2. Tot deze speeldag, Sérgio Vieira's team kwam van Een gelijkspel en Vila do Conde team kwam van een overwinning. Marious Vrousai was beslissend met 1 doel.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Aderllan Santos na 12 minuten, uit een hoek. Kort voor de pauze, Léo Cordeiro ontslagen voor Est. Amadora, met een rechtervoetaanval.

      In de laatste minuten van de wedstrijd, Kikas scoorde het tweede doelpunt voor Amadora team, met een schot met de rechtervoet in het strafschopgebied. Diep in toegevoegde tijd, Marious Vrousai scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, met een rechtervoetaanval binnen het strafschopgebied.

      Na het resultaat Rio Ave zijn 11e in de tabel, met 30 points, terwijl Est. Amadora op de plaats 15e zit, met 28 points. In de volgende wedstrijd, Sérgio Vieira's team bezoek Boavista. In de tussentijd, Vila do Conde team speelt thuis tegen FC Arouca.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 14 april 2024 - 15:30
      Estádio José Gomes
      Luís Godinho
      2-2
      Léo Cordeiro 43'
      Kikas 88'
      Aderllan Santos 12'
      Marious Vrousai 90'