Nationaal
Willem II record indrukwekkende overwinning op eigen bodem vol goalmouth-ac

AZ Alkmaar B struikelen om te verslaan tegen Willem II

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/12 21:18
E0

Willem II overwonnen AZ Alkmaar B, 4-1, op Vrijdag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 34 van Holand Second Division. In deze competitie, Peter Maes's team kwam van Een gelijkspel en Alkmaar team kwam van een overwinning.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Finn Stam na 15 minuten. In de 24e minuut, Max Svensson ontslagen voor Willem II. In de 35e minuut, Rob Nizet maakten het tweede doelpunt voor Peter Maes's team.

Met 53 minuten op de klok, Tilburg team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Jeredy Hilterman. Diep in toegevoegde tijd, Willem II zag Amine Lachkar weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel. In blessuretijd, Michael de Leeuw maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat Willem II zijn 1e in de tabel, met 73 points, terwijl AZ Alkmaar B op de plaats 8e zit, met 49 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Tilburg team speelt uit tegen MVV, terwijl Alkmaar team speelt thuis tegen VVV-Venlo.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U vrijdag, 12 april 2024 - 19:00
Koning Willem II Stadion
4-1
Max Svensson 24'
Rob Nizet 35'
Jeredy Hilterman 53'
Michael de Leeuw 90'
Finn Stam 15'