Internationale
      Eert zelfs in een spel vol met doelen

      Real Madrid en Manchester City delen punten

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/04/09 22:03
      E0

      In een wedstrijd met betrekking tot naar de kwartfinales van de Champions League, de wedstrijd tussen Real Madrid en Manchester City op Dinsdag eindigde in een spannend gelijkspel, 3-3.

      Bernardo Silva opende de score in de 2e minuut, uit een directe vrije trap. Met 11 minuten op de klok, Eduardo Camavinga getroffen voor Real Madrid, met een linkervoetaanval van buiten het strafschopgebied. Na 13 minuten, Rodrygo maakten het tweede doelpunt voor merengues, met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied.

      In de 66e minuut, Phil Foden scoorde het tweede doelpunt voor Manchester City, met een schot met de linkervoet. Na 71 minuten, Josko Gvardiol ontslagen voor Manchester team, met een rechtervoetaanval van buiten de doos. Na 79 minuten, Fede Valverde heeft alles ingepakt, met een schot met de rechtervoet in de doos.

      In verband met komende competitiewedstrijden, Real Madrid bezoek Manchester City.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U dinsdag, 09 april 2024 - 20:00
      Santiago Bernabéu
      François Letexier
      3-3
      Rodrygo 13'
      Fede Valverde 79'
      Bernardo Silva 2'
      Rúben Dias 12' (og)
      Phil Foden 66'
      Josko Gvardiol 71'