Internationale
Eert zelfs een wedstrijd met 6 goals

Een punt per stuk voor Al Sharjah en Emirates Club

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/09 17:57
E0

In een spel met betrekking tot wedstrijdweek 18, de wedstrijd tussen Al Sharjah en Emirates Club op Maandag eindigde in een fantastisch gelijkspel, 3-3. In deze competitie, Cosmin Olariou's team kwam van twee trekt en Ras al-Khaimah team kwam van een nederlaag. Cho Yu-min was de hoofdspeler.

Nizar Al-Rashdan opende de score na 30 minuten. Met 37 minuten op de klok, Lithierry schoot Emirates Club tweede doelpunt. In de 40e minuut, Cho Yu-min getroffen voor Al Sharjah.

Na 55 minuten, Walter Zenga's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Andrés Iniesta vanaf de penaltystip. In de 59e minuut, Cho Yu-min maakten het tweede doelpunt voor Cosmin Olariou's team. Met 64 minuten op de klok, Moussa Marega maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat Al Sharjah zijn 5e in de tabel, met 29 points, terwijl Emirates Club op de plaats 13e zit, met 9 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Sharjah team bezoek Baniyas . In de tussentijd, Ras al-Khaimah team speelt uit tegen Hatta Club.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U maandag, 08 april 2024 - 19:00
Sharjah Stadium
Nawaf Alzeyouidi
3-3
Cho Yu-min 40' 59'
Moussa Marega 64'
Nizar Al-Rashdan 30'
Lithierry 37'
Andrés Iniesta 55' (pen.)