Internationale
Eert zelfs in een spel vol met doelen

Moreirense en Est. Amadora delen punten

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/07 23:59
E0

Met betrekking tot wedstrijdweek 28 van de Primeira Liga, de wedstrijd tussen Moreirense en Est. Amadora op Zondag eindigde in een gelijkspel, 2-2. In deze competitie kwamen beide teams uit een nederlaag. In de basiself stond Godfried Frimpong.

André Castro opende de score met 27 minuten op de klok, met een rechtervoetaanval van buiten de doos. Op een ongelukkig moment scoorde Bruno Brígido een eigen doelpunt kort voor de pauze, van een penalty rebound. Na 43 minuten, João Camacho had een gouden kans om te scoren maar miste de penalty.

Met 54 minuten op de klok, André Luiz ontslagen voor Est. Amadora, met een linkervoetaanval. Kikas maakte het laatste doelpunt met 83 minuten op de klok met een rechtervoetaanval in de doos. In de laatste minuten van de wedstrijd, Amadora team zag Mansur weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel.

Na het resultaat Moreirense zijn 6e in de tabel, met 43 points, terwijl Est. Amadora op de plaats 15e zit, met 27 points. In de volgende wedstrijd, Guimarães team speelt uit tegen Benfica. In de tussentijd, Sérgio Vieira's team speelt thuis tegen Rio Ave.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 07 april 2024 - 18:00
Estádio Comendador Joaquim de Almeida Freitas
Ricardo Baixinho
2-2
André Castro 27'
Bruno Brígido 43' (og)
André Luiz 54'
Kikas 83'