Nationaal
Last-gasp goal ziet buit gedeeld score gelijk in een spannende wedstrijd

FC Utrecht B en Willem II delen punten

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/08 21:36
E0

Met betrekking tot wedstrijdweek 33 van de Holand Second Division, de wedstrijd tussen FC Utrecht B en Willem II op Maandag eindigde in een gelijkspel, 1-1. Komen in de wedstrijd, Ivar van Dinteren's team kwam van zes nederlagen en Peter Maes's team kwam van vier wint. Jeredy Hilterman was beslissend met 1 doel.

De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Anthony Descotte in de laatste minuten van de wedstrijd. Jeredy Hilterman maakte het laatste doelpunt met al 90 minuten op de klok. Met deze staking heeft Jeredy Hilterman 15e doelen voor het seizoen bereikt.

Na het resultaat Willem II zijn 1e in de tabel, met 70 points, terwijl FC Utrecht B op de plaats 20e zit, met 24 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Utrecht team host Den Bosch, terwijl Peter Maes's team speelt thuis tegen AZ Alkmaar B.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U maandag, 08 april 2024 - 19:00
Sportcomplex Zoudenbalch
1-1
Anthony Descotte 86'
Jeredy Hilterman 90'