Internationale
      Napoli gemak om comfortabel te winnen meer dan bezoekers

      Napoli nederlaag Monza

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/04/07 16:09
      E0

      Napoli overwonnen Monza in een fantastisch overwinning op Zondag, 2-4, met betrekking tot wedstrijdweek 31 van de Serie A. In deze competitie kwamen beide teams uit een nederlaag.

      Met 9 minuten op de klok, Milan Djuric openden de score voor Monza.

      In de 55e minuut, Victor Osimhen getroffen voor Napoli. Na 57 minuten, Matteo Politano maakten het tweede doelpunt voor Francesco Calzona's team. In de 61e minuut, Piotr Zielinski verdubbelde de voorsprong voor Napoli team. Met 62 minuten op de klok, Andrea Colpani schoot Monza team tweede doelpunt. Na 68 minuten, Giacomo Raspadori heeft alles ingepakt.

      Na het resultaat Napoli zijn 7e in de tabel, met 48 points, terwijl Monza op de plaats 11e zit, met 42 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Napoli team host Frosinone, terwijl Monza team bezoek Bologna.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 07 april 2024 - 14:00
      Stadio Brianteo
      Daniele Doveri
      2-4
      Milan Djuric 9'
      Andrea Colpani 62'
      Victor Osimhen 55'
      Matteo Politano 57'
      Piotr Zielinski 61'
      Giacomo Raspadori 68'