Internationale
      Empoli grijpt late overwinning op eigen bodem in een wedstrijd met 5 goals

      Empoli zegevierend tegen Torino

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/04/07 01:18
      E0

      Empoli overwonnen Torino in een dichtbij overwinning op Zaterdag, 3-2, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 31 van Serie A. Naar deze wedstrijdweek, Empoli team kwam van vier nederlagen en Ivan Juric's team kwam van twee wint. Duván Zapata heeft een geweldige game gemaakt.

      Nicolò Cambiaghi opende de score na 6 minuten.

      In de 60e minuut, Duván Zapata ontslagen voor Torino. Na 74 minuten, Matteo Cancellieri maakten het tweede doelpunt voor Empoli. In blessuretijd, Duván Zapata scoorde het tweede doelpunt voor Ivan Juric's team. In de slotfase van het spel, M'Baye Niang heeft alles ingepakt.

      Na het resultaat Torino zijn 9e in de tabel, met 44 points, terwijl Empoli op de plaats 15e zit, met 28 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Davide Nicola's team bezoek Lecce, terwijl Ivan Juric's team host Juventus.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 06 april 2024 - 19:45
      Stadio Carlo Castellani
      Davide Massa
      3-2
      Nicolò Cambiaghi 6'
      Matteo Cancellieri 74'
      M'Baye Niang 90'
      Duván Zapata 60' 90'