Nationaal
Overwinning nooit in twijfel voor FC Utrecht thuis in een spannende wedstri

FC Utrecht boek comfortabele overwinning op Zwolle

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/03 21:36
E0

FC Utrecht verslagen Zwolle, 5-1, op Woensdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 28. In deze competitie, Utrecht team kwam van een nederlaag en Johnny Jansen's team kwam van twee nederlagen. Isac Lidberg was de hoofdspeler.

De eerste helft eindigde met een doelpuntloos gelijkspel.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Sam Lammers in de 47e minuut. Sam Lammers heeft nu een scorereeks van 4 opeenvolgende games. Met 49 minuten op de klok, Jens Toornstra maakten het tweede doelpunt voor FC Utrecht. Na 60 minuten, Lennart Thy getroffen voor Zwolle. Na 77 minuten, Ron Jans's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Isac Lidberg. Na 79 minuten, spits verdubbelde de voorsprong voor Utrecht team. Adrian Blake maakte het laatste doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd.

Na het resultaat FC Utrecht zijn 8e in de tabel, met 39 points, terwijl Zwolle op de plaats 14e zit, met 28 points. In hun volgende wedstrijd, Utrecht team bezoek Heerenveen, terwijl Zwolle team speelt thuis tegen Excelsior.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U woensdag, 03 april 2024 - 19:00
Stadion Galgenwaard
5-1
Sam Lammers 47'
Jens Toornstra 49'
Isac Lidberg 77' 79'
Adrian Blake 87'
Lennart Thy 60'