Internationale
Al Nassr heb het gemakkelijk thuis een hoog scorende wedstrijd

Al Nassr thrash Al-Tai

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/30 21:36
E0

Al Nassr geslagen Al-Tai, 5-1, op Zaterdag, op wedstrijdweek 25. Naar deze wedstrijdweek, Riyadh team kwam van een overwinning en Laurențiu Reghecampf's team kwam van Een gelijkspel. Cristiano Ronaldo was de man van de wedstrijd.

Otávio opende de score in de 20e minuut. Met 22 minuten op de klok, Virgil Misidjan getroffen voor Al-Tai. Met 36 minuten op de klok, spits zag een rode kaart na zijn tweede geel Al Nassr scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Abdul Ghareeb, kort voor de pauze. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen.

Na 64 minuten, Riyadh team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Cristiano Ronaldo. In de 67e minuut, spits verdubbelde de voorsprong voor Luís Castro's team. Cristiano Ronaldo heeft de hattrick, in de laatste minuten van de wedstrijd voltooid.

Na het resultaat Al Nassr zijn 2e in de tabel, met 59 points, terwijl Al-Tai op de plaats 16e zit, met 22 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Luís Castro's team speelt uit tegen Abha Club, terwijl Ha´il team host Al Taawon.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 30 maart 2024 - 19:00
Mrsool Park
5-1
Otávio 20'
Abdul Ghareeb 45'
Cristiano Ronaldo 64' 67' 87'
Virgil Misidjan 22'