Nationaal
      NEC macht naar overwinning op eigen bodem vol goalmouth-actie

      NEC nederlaag PSV

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/03/30 17:51
      E0

      NEC verslaan PSV in een overwinning op Zaterdag, 3-1, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 27 van Eredivisie. Komen in de wedstrijd, Nijmegen team kwam van een nederlaag en Peter Bosz's team kwam van twee wint.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Johan Bakayoko na 20 minuten. Kort voor de pauze, Lasse Schone getroffen voor NEC, vanaf de penaltystip.

      In de 49e minuut, Kodai Sano scoorde het tweede doelpunt voor Rogier Meijer's team. Na 63 minuten, Sylla Sow heeft alles ingepakt. Met 81 minuten op de klok, Luuk de Jong had een gouden kans om te scoren maar miste de penalty.

      Na het resultaat PSV zijn 1e in de tabel, met 72 points, terwijl NEC op de plaats 5e zit, met 42 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Nijmegen team speelt uit tegen Fortuna Sittard, terwijl Peter Bosz's team bezoek Excelsior.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 30 maart 2024 - 15:30
      De Goffert
      3-1
      Lasse Schone 43' (pen.)
      Kodai Sano 49'
      Sylla Sow 63'
      Johan Bakayoko 20'