Internationale
      Tigres overklast tegenstanders op eigen bodem een wedstrijd met 6 goals

      Tigres versloeg Mazatlán met een thriller

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/03/17 23:59
      E0

      Tigres overwonnen Mazatlán in een fantastisch overwinning op Zondag, 5-1, op speeldag 12. Tot deze speeldag, Monterrey team kwam van twee nederlagen en Mazatlán, Sinaloa team kwam van een nederlaag. Marcelo Flores stond in brand.

      Met 10 minuten op de klok, Marcelo Flores openden de score voor Tigres. Met al 45 minuten gespeeld, Luis Quiñones scoorde het tweede doelpunt voor Monterrey team.

      Met 60 minuten op de klok, Robert Siboldi's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Marcelo Flores. Na 68 minuten, Luis Amarilla ontslagen voor Mazatlán. In de 82e minuut, Tigres verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Nicolás Ibáñez. Met 85 minuten op de klok, Samir scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat Tigres zijn 5e in de tabel, met 21 points, terwijl Mazatlán op de plaats 15e zit, met 9 points. In hun volgende wedstrijd, Monterrey team speelt uit tegen Puebla. In de tussentijd, Ismael Rescalvo's team host Club Tijuana.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 17 maart 2024 - 01:00
      5-1
      Marcelo Flores 10' 61'
      Luis Quiñones 45'
      Nicolás Ibáñez 82'
      Samir 85'
      Luis Amarilla 71'