Internationale
Paris SG vergroot doelsaldo meer dan bezoekers

Paris SG versloeg Montpellier met een thriller

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/17 22:27
E0

Paris SG verpletterd Montpellier, 2-6, op Zondag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 26 van Ligue 1. Naar deze wedstrijdweek, Michel Der Zakarian's team kwam van een overwinning en Paris team kwam van drie trekt. Kylian Mbappé heeft een geweldige game gemaakt.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Vitinha, in de 14e minuut. Met 22 minuten op de klok, Kylian Mbappé verdubbelde de voorsprong voor Paris SG. Na 30 minuten, Arnaud Nordin ontslagen voor Montpellier. Met al 45 minuten gespeeld, Téji Savanier scoorde het tweede doelpunt voor Michel Der Zakarian's team, vanaf de penaltystip.

In de 50e minuut, Kylian Mbappé getroffen voor Luis Enrique's team. Met 53 minuten op de klok, Paris team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Lee Kang-in. Kylian Mbappé heeft de hattrick, in de 63e minuut voltooid. Nuno Mendes maakte het laatste doelpunt in de slotfase van het spel.

Na het resultaat Paris SG zijn 1e in de tabel, met 59 points, terwijl Montpellier op de plaats 14e zit, met 26 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Luis Enrique's team speelt uit tegen Marseille. In de tussentijd, Montpellier team bezoek Le Havre.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 17 maart 2024 - 19:45
Stade de la Mosson
Florent Batta
2-6
Arnaud Nordin 30'
Téji Savanier 45' (pen.)
Vitinha 14'
Kylian Mbappé 22' 50' 63'
Lee Kang-in 53'
Nuno Mendes 89'