Nationaal
AZ Alkmaar vergroot doelsaldo weg

FC Volendam struikelen om te verslaan tegen AZ Alkmaar

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/17 13:18
E0

AZ Alkmaar uitgesmeerd FC Volendam in een fantastisch overwinning op Zondag, 0-4, op speeldag 26. Tot deze speeldag, Regillio Simons's team kwam van Een gelijkspel en Maarten Martens's team kwam van een overwinning. Yukinari Sugawara was de ster met 2 doelen.

In de 22e minuut, Dani de Wit openden de score voor AZ Alkmaar. In de 30e minuut, Yukinari Sugawara maakten het tweede doelpunt voor Maarten Martens's team.

Na 70 minuten, Vangelis Pavlidis verdubbelde de voorsprong voor Alkmaar team. Na 76 minuten, Yukinari Sugawara heeft alles ingepakt.

Na het resultaat AZ Alkmaar zijn 4e in de tabel, met 49 points, terwijl FC Volendam op de plaats 18e zit, met 14 points. In hun volgende wedstrijd, Alkmaar team speelt thuis tegen Vitesse. In de tussentijd, Volendam team speelt uit tegen Almere City FC.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 17 maart 2024 - 11:15
Kras Stadion
0-4
Dani de Wit 22'
Yukinari Sugawara 30' 76'
Vangelis Pavlidis 70'