Internationale
De wedstrijd werd pas beslist na een penalty shoot-out

UEFA Youth League: Nantes verlies FC Kobenhavn na een penalty shootout

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/12 19:30
E0

Nantes en FC Kobenhavn speelden 3-3 gelijk in een fantastisch wedstrijd op Dinsdag, in een wedstrijd met betrekking tot naar de kwartfinales van de UEFA Youth League.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Dehmaine Assoumani, met 12 minuten op de klok. In de 18e minuut, Emil Hojlund ontslagen voor FC Kobenhavn, vanaf de penaltystip. In de 31e minuut, Hunor Németh maakten het tweede doelpunt voor København team. Na 33 minuten, Morten Bisgaard's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Amin Chiakha. In de 34e minuut, Cornelius Olsson verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. Met al 45 minuten gespeeld, Dehmaine Assoumani ging door naar de penalty, maar Oscar Gadeberg-Buur verdedigde.

Met 54 minuten op de klok, Exaucée Mafoumbi schoot Nantes tweede doelpunt. Louis Leroux maakte het laatste doelpunt na 64 minuten.

Met dit resultaat gaat Nantes door naar de volgende ronde van de competitie. In verband met komende competitiewedstrijden, Nantes team speelt tegen Olympiacos.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U dinsdag, 12 maart 2024 - 17:00
Stade de la Beaujoire-Louis Fonteneau
Elchin Masiyev
3-3
Dehmaine Assoumani 12'
Exaucée Mafoumbi 54'
Louis Leroux 64'
Emil Hojlund 18' (pen.)
Hunor Németh 31'
Amin Chiakha 33'