Nationaal
AZ Alkmaar record indrukwekkende overwinning op eigen bodem een hoog scoren

AZ Alkmaar dreun Excelsior

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/10 13:48
E0

AZ Alkmaar overwonnen Excelsior in een fantastisch overwinning op Zondag, 4-0, op naar speeldag 25 van de Eredivisie. In deze competitie, Alkmaar team kwam van Een gelijkspel en Roterdão team kwam van vijf nederlagen. Sven Mijnans met een fantastisch scherm.

Dani de Wit opende de score in de 13e minuut. Na 15 minuten, Vangelis Pavlidis maakten het tweede doelpunt voor AZ Alkmaar. In de 25e minuut, Sven Mijnans verdubbelde de voorsprong voor Maarten Martens's team.

Middenveld maakte het laatste doelpunt in de 72e minuut. Middenveld heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt.

Na het resultaat AZ Alkmaar zijn 4e in de tabel, met 46 points, terwijl Excelsior op de plaats 15e zit, met 21 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Maarten Martens's team bezoek FC Volendam, terwijl Roterdão team speelt thuis tegen RKC Waalwijk.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 10 maart 2024 - 11:15
AFAS Stadion
4-0
Dani de Wit 13'
Vangelis Pavlidis 15'
Sven Mijnans 25' 72'