Internationale
      FC Porto heb het gemakkelijk op eigen bodem in een spel vol met doelen

      FC Porto in volledige controle

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/03/03 23:18
      E0

      FC Porto uitgesmeerd Benfica, 5x0, op Zondag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 24 van Primeira Liga. Naar deze wedstrijdweek, Porto team kwam van Een gelijkspel en Lisboa team kwam van twee wint. Wenderson Galeno heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen en 1 assist.

      In de 20e minuut, Wenderson Galeno openden de score voor FC Porto, uit een hoek. Kort voor de pauze, middenveld schoot Dragões tweede doelpunt, met een linkervoetaanval.

      Na 55 minuten, Wendell verdubbelde de voorsprong voor Porto team, met een schot met de rechtervoet. Met 60 minuten op de klok, Nicolás Otamendi zag een rode kaart na zijn tweede geel na 75 minuten, Sérgio Conceição's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Pepê met een rechtervoetaanval in de doos. In de laatste minuten van de wedstrijd, Danny Namaso maakte het einddoel van de wedstrijd, via een header.

      Na het resultaat Benfica zijn 2e in de tabel, met 58 points, terwijl FC Porto op de plaats 3e zit, met 52 points. In de volgende wedstrijd, Porto team speelt uit tegen Portimonense. In de tussentijd, Lisboa team speelt thuis tegen Estoril Praia.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      FC PORTO
      TEKENEN
      BENFICA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 03 maart 2024 - 20:30
      Estádio do Dragão
      João Pinheiro
      5-0
      Wenderson Galeno 20' 44'
      Wendell 55'
      Pepê 75'
      Danny Namaso 90'