Internationale
      Indrukwekkende overwinning op eigen bodem in een spel vol met doelen

      West Ham versla Brentford bij London Stadium

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/02/26 22:30
      E0

      West Ham uitgesmeerd Brentford in een fantastisch overwinning op Maandag, 4x2, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 26. Naar deze wedstrijdweek, David Moyes's team kwam van drie nederlagen en Thomas Frank's team kwam van twee nederlagen. Jarrod Bowen heeft een geweldige game gemaakt.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Jarrod Bowen in de 5e minuut. Met 7 minuten op de klok, spits maakten het tweede doelpunt voor West Ham. Na 13 minuten, Neal Maupay getroffen voor Brentford.

      Jarrod Bowen heeft de hattrick, in de 63e minuut voltooid. Na 69 minuten, David Moyes's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Emerson Palmieri. Yoane Wissa maakte het laatste doelpunt met 82 minuten op de klok. Met deze staking heeft Yoane Wissa 5e doelen voor het seizoen bereikt.

      Na het resultaat West Ham zijn 8e in de tabel, met 39 points, terwijl Brentford op de plaats 16e zit, met 25 points. Volgende, David Moyes's team speelt uit tegen Everton. In de tussentijd, Thomas Frank's team speelt thuis tegen Chelsea.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U maandag, 26 februari 2024 - 20:00
      London Stadium
      Simon Hooper
      4-2
      Jarrod Bowen 5' 7' 63'
      Emerson Palmieri 69'
      Neal Maupay 13'
      Yoane Wissa 82'