Internationale
Aston Villa zet in uitstekende weergave op eigen bodem in een spannende str

Aston Villa oprakende winnaars versus Nottingham Forest

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/02/24 18:33
E0

Aston Villa overwonnen Nottingham Forest, 4x2, op Zaterdag, met betrekking tot wedstrijdweek 26 van de Premier League . In deze competitie kwamen beide teams uit een overwinning. Douglas Luiz heeft een geweldige game gemaakt.

Vroeg in het spel, Ollie Watkins openden de score voor Aston Villa. Met 29 minuten op de klok, Douglas Luiz schoot Unai Emery's team tweede doelpunt. In de 39e minuut, Birmingham team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van middenveld. Met dit doel heeft middenveld zijn doel tien van de huidige campagne behaald. Kort voor de pauze, Moussa Niakhaté ontslagen voor Nottingham Forest.

Na 48 minuten, Morgan Gibbs-White scoorde het tweede doelpunt voor Nuno Espírito Santo's team. Na 61 minuten, Leon Bailey heeft alles ingepakt.

Na het resultaat Aston Villa zijn 4e in de tabel, met 52 points, terwijl Nottingham Forest op de plaats 16e zit, met 24 points. In de volgende wedstrijd, Unai Emery's team speelt uit tegen Luton Town. In de tussentijd, Nottingham team host Liverpool.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 24 februari 2024 - 15:00
Villa Park
Samuel Barrott
4-2
Ollie Watkins 4'
Douglas Luiz 29' 39'
Leon Bailey 61'
Moussa Niakhaté 45'
Morgan Gibbs-White 48'