Internationale
SC Braga triomfeert door één doelpunt meer dan bezoekers in een wedstrijd

Qarabag vooruitgang ondanks de nederlaag

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/02/22 20:51
E0

SC Braga verslagen Qarabag, 2x3, op Donderdag, in een wedstrijd met betrekking tot van de Europa League. Gurban Gurbanov's team versloeg Braga team, 4x2, in de eerste etappe van de gelijkspel. Nariman Akhundzade was beslissend met 1 doel.

De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

Na 57 minuten, Qarabag zag Elvin Cafarquliyev weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel. Het eerste doelpunt werd gescoord door Roger Fernandes met 70 minuten op de klok, met een linkervoetaanval. SC Braga scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Álvaro Djaló, in de 83e minuut, met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied.

In de laatste minuten van de wedstrijd, Matheus Silva ontslagen voor Aghdam team, uit een directe vrije trap. In de slotfase van het spel, Artur Jorge's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Simon Banza vanaf de penaltystip. Simon Banza heeft nu een scorereeks van 4 opeenvolgende games. Nariman Akhundzade maakte het laatste doelpunt in de slotfase van het spel uit een directe vrije trap.

Dankzij dit resultaat is Qarabag door naar de volgende ronde van de competitie.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
QARABAG
TEKENEN
SC BRAGA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U donderdag, 22 februari 2024 - 17:45
Baku Olympic Stadium
Georgi Kabakov
2-3
aet
Matheus Silva 102'
Nariman Akhundzade 120'
Roger Fernandes 70'
Álvaro Djaló 83'
Simon Banza 115' (pen.)