Nationaal
Laat drama ziet eretitel zelfs eindigen in een pulserend spel

Niets om Go Ahead Eagles en Zwolle te scheiden

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/02/11 13:45
E0

Go Ahead Eagles en Zwolle speelden 1x1 gelijk in een wedstrijd op Zondag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 21 van Eredivisie. Komen in de wedstrijd, Deventer team kwam van een overwinning en Zwolle team kwam van twee wint. Mats Deijl was beslissend met 1 doel.

Na 7 minuten, Victor Edvardsen had een gouden kans om te scoren, maar miste een penalty. De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Lennart Thy, met 77 minuten op de klok. Mats Deijl maakte het laatste doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd vanaf de penaltystip.

Na het resultaat Go Ahead Eagles zijn 6e in de tabel, met 31 points, terwijl Zwolle op de plaats 8e zit, met 27 points. In hun volgende wedstrijd, Deventer team bezoek Heerenveen. In de tussentijd, Johnny Jansen's team host Almere City FC.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 11 februari 2024 - 11:15
De Adelaarshorst
1-1
Mats Deijl 90' (pen.)
Lennart Thy 77'