Internationale
      Liverpool zet in uitstekende weergave thuis in een spannende strijd

      Liverpool nederlaag Burnley

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/02/10 17:00
      E0

      Liverpool overwonnen Burnley, 3x1, op Zaterdag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 24 van Premier League . Naar deze wedstrijdweek, Jürgen Klopp's team kwam van een nederlaag en Vincent Kompany's team kwam van Een gelijkspel. In de basiself stond Virgil van Dijk. Ryan Gravenberch verliet de bank niet.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Diogo Jota, in de 31e minuut. Kort voor de pauze, Dara O’Shea ontslagen voor Burnley.

      Na 52 minuten, Luis Díaz maakten het tweede doelpunt voor Liverpool. Na 79 minuten, Darwin Núñez maakte het einddoel van de wedstrijd.

      Na het resultaat Liverpool zijn 1e in de tabel, met 54 points, terwijl Burnley op de plaats 19e zit, met 13 points. Volgende, Jürgen Klopp's team speelt uit tegen Brentford, terwijl Vincent Kompany's team speelt thuis tegen Arsenal.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 10 februari 2024 - 15:00
      Anfield
      Tim Robinson
      3-1
      Diogo Jota 31'
      Luis Díaz 52'
      Darwin Núñez 79'
      Dara O’Shea 45'