Nationaal
      Eert zelfs in een doelpuntenfestijn

      Niets om Fortuna Sittard en Heerenveen te scheiden

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/02/03 23:59
      E0

      Fortuna Sittard en Heerenveen speelden 3x3 gelijk in een heel competitief wedstrijd op Zaterdag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 20 van Eredivisie. In deze competitie, Danny Buijs's team kwam van een overwinning en Heerenveen team kwam van Een gelijkspel. Luuk Brouwers heeft een geweldige game gemaakt.

      Osame Sahraoui opende de score na 19 minuten. Met deze staking heeft Osame Sahraoui 5e doelen voor het seizoen bereikt. Met 24 minuten op de klok, Luuk Brouwers maakten het tweede doelpunt voor Heerenveen. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen.

      In de 60e minuut, Alen Halilovic getroffen voor Fortuna Sittard, vanaf de penaltystip. Met 63 minuten op de klok, Rodrigo Guth schoot Danny Buijs's team tweede doelpunt. Na 72 minuten, Luuk Brouwers ontslagen voor Kees van Wonderen's team. In de 80e minuut, Alen Halilovic heeft alles ingepakt. Alen Halilovic heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt.

      Na het resultaat Fortuna Sittard zijn 10e in de tabel, met 24 points, terwijl Heerenveen op de plaats 13e zit, met 22 points. Volgende, Danny Buijs's team speelt uit tegen FC Utrecht. In de tussentijd, Kees van Wonderen's team host Ajax.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 03 februari 2024 - 17:45
      Fortuna Sittard Stadion
      3-3
      Alen Halilovic 60' (pen.) 80'
      Rodrigo Guth 63'
      Osame Sahraoui 19'
      Luuk Brouwers 24' 72'