Internationale
      Eert zelfs in een emotioneel spel

      Granada en Las Palmas delen punten

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/02/03 23:59
      E0

      Granada en Las Palmas speelden 1x1 gelijk in een wedstrijd op Zaterdag, op speeldag 23. Tot deze speeldag, Granada team kwam van drie nederlagen en Las Palmas de Gran Canaria team kwam van een nederlaag. Daley Sinkgraven verliet de bank niet.

      Na 21 minuten, Granada zag Kamil Piatkowski een rechtstreekse rode kaart krijgen Het eerste doelpunt werd gescoord door Bruno Méndez kort voor de pauze.

      Pejiño maakte het laatste doelpunt in de 68e minuut via een header. Na 71 minuten, Aarón Escandell verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart.

      Na het resultaat Las Palmas zijn 9e in de tabel, met 32 points, terwijl Granada op de plaats 19e zit, met 12 points. In de volgende wedstrijd, Alexander Medina's team bezoek Barcelona. In de tussentijd, Las Palmas de Gran Canaria team host Valencia.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 03 februari 2024 - 15:15
      Nuevo Estadio de Los Cármenes
      Mateo Busquets Ferrer
      1-1
      Bruno Méndez 43'
      Pejiño 68'