Internationale
Al Nassr record indrukwekkende overwinning weg in een veelbewogen wedstrijd

Al Nassr in volledige controle

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/12/26 21:06
E0

Al Nassr uitgesmeerd Al-Ittihad Jeddah, 2x5, op Dinsdag, op speeldag 17. In deze competitie, Jeddah team kwam van twee nederlagen en Riyadh team kwam van twee wint. Abderazzak Hamdallah met een fantastisch scherm.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Abderazzak Hamdallah in de 14e minuut. Met dit doel heeft Abderazzak Hamdallah zijn doel vijftien van de huidige campagne behaald. Na 19 minuten, Cristiano Ronaldo getroffen voor Al Nassr, vanaf de penaltystip. In de 38e minuut, Anderson Talisca maakten het tweede doelpunt voor Luís Castro's team.

Al-Ittihad Jeddah scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Abderazzak Hamdallah, met 51 minuten op de klok. Met 66 minuten op de klok, Fabinho zag een rode kaart na zijn tweede geel in de 68e minuut, Cristiano Ronaldo ontslagen voor Riyadh team, vanaf de penaltystip. Met 75 minuten op de klok, Al Nassr verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Sadio Mané. Na 82 minuten, spits maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat Al Nassr zijn 2e in de tabel, met 40 points, terwijl Al-Ittihad Jeddah op de plaats 5e zit, met 28 points. In de volgende wedstrijd, Riyadh team speelt uit tegen Al Taawon, terwijl Jeddah team speelt uit tegen Al-Tai.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
AL-ITTIHAD JEDDAH
TEKENEN
AL NASSR

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U dinsdag, 26 december 2023 - 18:00
King Abdullah Sports City
Tasos Sidiropoulos
2-5
Abderazzak Hamdallah 14' 51'
Cristiano Ronaldo 19' (pen.) 68' (pen.)
Anderson Talisca 38'
Sadio Mané 75' 82'