Internationale
Indrukwekkende overwinning thuis in een spannende wedstrijd

Roma verslaan Napoli

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/12/23 22:39
E0

Roma overwonnen Napoli in een overwinning op Zaterdag, 2x0, op naar speeldag 17 van de Serie A. Komen in de wedstrijd, Roma team kwam van een nederlaag en Napoli team kwam van een overwinning.

De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

In de 66e minuut, Napoli zag Matteo Politano een rechtstreekse rode kaart krijgen Het openingsdoelpunt werd gescoord door Lorenzo Pellegrini na 76 minuten. In de slotfase van het spel, Victor Osimhen zag een rode kaart na zijn tweede geel Romelu Lukaku maakte het laatste doelpunt diep in toegevoegde tijd. Romelu Lukaku heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games.

Na het resultaat Roma zijn 6e in de tabel, met 28 points, terwijl Napoli op de plaats 7e zit, met 27 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Roma team bezoek Juventus. In de tussentijd, Napoli team host Monza.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
ROMA
TEKENEN
NAPOLI

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 23 december 2023 - 19:45
Stadio Olimpico
Andrea Colombo
2-0
Lorenzo Pellegrini 76'
Romelu Lukaku 90'