Internationale
      Overwinning nooit in twijfel voor Moreirense op eigen bodem in een spel vol

      Portimonense afgeranseld door Moreirense

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/12/17 23:59
      E0

      Moreirense verslaan Portimonense, 5x2, op Zondag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 14. Tot deze speeldag, Moreira de Cónegos team kwam van twee trekt en Paulo Sérgio's team kwam van Een gelijkspel.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Maracás na 23 minuten, met een schot met de rechtervoet. In de 25e minuut, Madson scoorde het tweede doelpunt voor Moreirense, met een schot met de linkervoet binnen het strafschopgebied. Met 40 minuten op de klok, Sylvester Jasper ontslagen voor Portimonense, met een rechtervoetaanval in het strafschopgebied.

      Paulo Sérgio's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Filipe Relvas, na 74 minuten, uit een hoek. In de 84e minuut, André Luís getroffen voor Moreira de Cónegos team, via een header in de doos. In de slotfase van het spel, Rui Borges's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Kobamelo Kodisang. Matheus Aiás maakte het laatste doelpunt in blessuretijd met een schot met de rechtervoet in het strafschopgebied.

      Na het resultaat Moreirense zijn 6e in de tabel, met 25 points, terwijl Portimonense op de plaats 12e zit, met 15 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Moreira de Cónegos team bezoek FC Vizela. In de tussentijd, Portimão team speelt thuis tegen Sporting.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      MOREIRENSE
      TEKENEN
      PORTIMONENSE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 17 december 2023 - 15:30
      Estádio Comendador Joaquim de Almeida Freitas
      André Narciso
      5-2
      Maracás 23'
      Madson 25'
      André Luís 84'
      Kobamelo Kodisang 89'
      Matheus Aiás 90'
      Sylvester Jasper 40'
      Filipe Relvas 74'