Internationale
      Johor FC vergroot doelsaldo thuis

      Johor FC nederlaag PBAPP FC

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/12/16 23:59
      E0

      Johor FC verpletterd PBAPP FC, 8x0, op Zaterdag, met betrekking tot wedstrijdweek 26 van de Malaysia Super League. Naar deze wedstrijdweek, Esteban Solari's team kwam van twee wint en Penang team kwam van Een gelijkspel. Arif Aiman was de man van de wedstrijd.

      Arif Aiman opende de score na 5 minuten. Na 18 minuten, Bérgson maakten het tweede doelpunt voor Johor FC. Met 33 minuten op de klok, Johor Bahru team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van spits vanaf de penaltystip. Spits heeft nu een scorereeks van 4 opeenvolgende games. In de 41e minuut, Esteban Solari's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Akhyar Rashid. In de 43e minuut, Heberty verdubbelde de voorsprong voor Johor FC. Heberty heeft de mijlpaal van vijftien doelpunten voor het seizoen bereikt.

      Na 47 minuten, Johor Bahru team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Arif Aiman. Met 52 minuten op de klok, Esteban Solari's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van middenveld. In de laatste minuten van de wedstrijd, Arif Aiman hebben de afstand van vier doelpunten, vanaf de penaltystip, voltooid. Met zijn 24e doelpunt van het seizoen.

      Na het resultaat Johor FC zijn 1e in de tabel, met 76 points, terwijl PBAPP FC op de plaats 10e zit, met 24 points.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 16 december 2023 - 09:30
      Sultan Ibrahim Stadium
      8-0
      Arif Aiman 5' 47' 52' 90' (pen.)
      Bérgson 18' 33' (pen.)
      Akhyar Rashid 41'
      Heberty 43'