Internationale
Gemakkelijke overwinning voor RB Leipzig op eigen bodem in een spannende st

TSG Hoffenheim verliest van RB Leipzig

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/12/17 00:09
E0

RB Leipzig overwonnen TSG Hoffenheim, 3x1, op Zaterdag, op wedstrijdweek 15. Naar deze wedstrijdweek, Leipzig team kwam van twee wint en Sinsheim team kwam van een overwinning. In de basiself stond Xavi Simons.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Lukas Klostermann na 34 minuten. Kort voor de pauze, Ozan Kabak getroffen voor TSG Hoffenheim.

Na 70 minuten, Emil Forsberg maakten het tweede doelpunt voor RB Leipzig. Mohamed Simakan maakte het laatste doelpunt met 74 minuten op de klok.

Na het resultaat RB Leipzig zijn 3e in de tabel, met 32 points, terwijl TSG Hoffenheim op de plaats 6e zit, met 23 points. In de volgende wedstrijd, Marco Rose's team speelt uit tegen Werder Bremen. In de tussentijd, Sinsheim team speelt thuis tegen Darmstadt 98.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
RB LEIPZIG
TEKENEN
TSG HOFFENHEIM

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 16 december 2023 - 17:30
Red Bull Arena
Robert Schröder
3-1
Lukas Klostermann 34'
Emil Forsberg 70'
Mohamed Simakan 74'
Ozan Kabak 42'