Nationaal
Heerenveen heb het gemakkelijk thuis

Almere City FC afgeranseld door Heerenveen

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/12/02 03:42
E0

Heerenveen verslaan Almere City FC in een overwinning op Vrijdag, 3x0, op naar speeldag 14 van de Eredivisie. Naar deze wedstrijdweek, Kees van Wonderen's team kwam van twee wint en Almere team kwam van een nederlaag. Pelle van Amersfoort heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Pelle van Amersfoort, na 15 minuten. Pelle van Amersfoort heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt. In de 39e minuut, Sven van Beek scoorde het tweede doelpunt voor Heerenveen.

Pelle van Amersfoort maakte het laatste doelpunt met 70 minuten op de klok.

Na het resultaat Heerenveen zijn 6e in de tabel, met 19 points, terwijl Almere City FC op de plaats 14e zit, met 13 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Heerenveen team speelt uit tegen PSV, terwijl Alex Pastoor's team bezoek AZ Alkmaar.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
HEERENVEEN
TEKENEN
ALMERE CITY FC

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U vrijdag, 01 december 2023 - 19:00
Abe Lenstra
Richard Martens
3-0
Pelle van Amersfoort 15' 70'
Sven van Beek 39'