Internationale
      Al Hilal heb het gemakkelijk op eigen bodem

      Al Hilal heeft veel te veel voor Al Nassr

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/12/02 02:48
      E0

      Al Hilal verslaan Al Nassr, 3x0, op Vrijdag, op naar speeldag 15 van de Saudi Pro League. In deze competitie kwamen beide teams uit drie wint. Aleksandar Mitrovic met een fantastisch scherm.

      De eerste helft eindigde met een doelpuntloos gelijkspel.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Milinkovic-Savic na 64 minuten. In de slotfase van het spel, Aleksandar Mitrovic verdubbelde de voorsprong voor Al Hilal. Spits maakte het laatste doelpunt diep in toegevoegde tijd. Met deze staking heeft spits 20e doelen voor het seizoen bereikt. In de slotfase van het spel, Ali Al Bulayhi verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. In de slotfase van het spel, Jorge Jesus's team zag Mohammed Jahfali weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel.

      Na het resultaat Al Hilal zijn 1e in de tabel, met 41 points, terwijl Al Nassr op de plaats 2e zit, met 34 points. Volgende, Jorge Jesus's team speelt uit tegen Al-Tai. In de tussentijd, Luís Castro's team host Al-Riyadh.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      AL HILAL
      TEKENEN
      AL NASSR

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U vrijdag, 01 december 2023 - 18:00
      Prince Faisal bin Fahd Stadium
      3-0
      Milinkovic-Savic 64'
      Aleksandar Mitrovic 89' 90'