Internationale
De wedstrijd werd pas beslist na een penalty shoot-out

UEFA Youth League: MSK Zilina dreun Sparta Praha na een penalty shootout

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/11/29 18:06
E0

In een wedstrijd met betrekking tot van de UEFA Youth League, de wedstrijd tussen MSK Zilina en Sparta Praha op Woensdag eindigde in een fantastisch gelijkspel, 4x4. De heenwedstrijd eindigde in een 2x2 gelijkspel. Marek Benadik was beslissend met 1 doel.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Vladimir Valko na 11 minuten. In de 32e minuut, Josef Stárek ontslagen voor Sparta Praha.

Na 59 minuten, Vladimir Valko scoorde het tweede doelpunt voor MSK Zilina. Met 69 minuten op de klok, Ferdinand Ríha schoot Jan Kopánko's team tweede doelpunt. Na 71 minuten, Vojtech Hranos getroffen voor Praha team. In de 77e minuut, Mario Sauer ontslagen voor Zilina team. Na 78 minuten, Daniel Rus getroffen voor Sparta Praha. Met 84 minuten op de klok, Jan Kopánko's team zag Joeri Heerkens een rechtstreekse rode kaart krijgen met al 90 minuten op de klok, Marek Benadik heeft alles ingepakt.

Met dit resultaat is MSK Zilina door naar de volgende ronde van de competitie.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
MSK ZILINA
TEKENEN
SPARTA PRAHA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U woensdag, 29 november 2023 - 15:30
Pod Dubňom
Jakob Sundberg
4-4
(4-2 pg)
Vladimir Valko 11' 59'
Mario Sauer 77'
Marek Benadik 90'
Josef Stárek 32'
Ferdinand Ríha 69'
Vojtech Hranos 71'
Daniel Rus 78'