Internationale
      Gemakkelijke overwinning voor RB Leipzig op eigen bodem in een spannende st

      RB Leipzig nederlaag SC Freiburg

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/11/13 02:09
      E0

      RB Leipzig uitgesmeerd SC Freiburg in een overwinning op Zondag, 3x1, op wedstrijdweek 11. Naar deze wedstrijdweek, Leipzig team kwam van een nederlaag en Christian Streich's team kwam van Een gelijkspel. In de basiself stond Xavi Simons.

      Na 6 minuten, Xavi Simons openden de score voor RB Leipzig, met een rechtervoetaanval van buiten de doos. Met al 45 minuten gespeeld, Merlin Rohl ontslagen voor SC Freiburg, met een schot met de rechtervoet in het strafschopgebied.

      Marco Rose's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Lois Openda, na 79 minuten, vanaf de penaltystip. Na 80 minuten, Chris Baumgartner scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, met een schot met de rechtervoet.

      Na het resultaat RB Leipzig zijn 4e in de tabel, met 23 points, terwijl SC Freiburg op de plaats 8e zit, met 14 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Marco Rose's team bezoek Wolfsburg. In de tussentijd, Freiburg team speelt thuis tegen Darmstadt 98.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      RB LEIPZIG
      TEKENEN
      SC FREIBURG

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 12 november 2023 - 18:30
      Red Bull Arena
      Patrick Ittrich
      3-1
      Xavi Simons 6'
      Lois Openda 79' (pen.)
      Chris Baumgartner 80'
      Merlin Rohl 45'