Internationale
Eert zelfs in een doelpuntenfestijn

Niets om Werder Bremen en Eintracht Frankfurt te scheiden

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/11/13 01:39
E0

Werder Bremen en Eintracht Frankfurt speelden 2x2 gelijk in een wedstrijd op Zondag, op speeldag 11. Tot deze speeldag, Ole Werner's team kwam van Een gelijkspel en Dino Toppmöller's team kwam van een overwinning.

Marvin Ducksch opende de score met al 45 minuten gespeeld, vanaf de penaltystip. Marvin Ducksch heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games.

Na 50 minuten, Werder Bremen verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Santos Borré via een header. Met 65 minuten op de klok, Ellyes Skhiri ontslagen voor Eintracht Frankfurt, met een schot met de rechtervoet van buiten het strafschopgebied. In de 75e minuut, Hrvoje Smolcic maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat Eintracht Frankfurt zijn 7e in de tabel, met 18 points, terwijl Werder Bremen op de plaats 12e zit, met 11 points. In hun volgende wedstrijd, Ole Werner's team host Bayer Leverkusen, terwijl Dino Toppmöller's team speelt thuis tegen Stuttgart.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
WERDER BREMEN
TEKENEN
EINTRACHT FRANKFURT

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 12 november 2023 - 16:30
Wohninvest Weserstadion
Benjamin Brand
2-2
Marvin Ducksch 45' (pen.)
Santos Borré 50'
Ellyes Skhiri 65'
Hrvoje Smolcic 75'