Internationale
      Last-gasp goal ziet buit gedeeld vol goalmouth-actie

      Honors zelfs tussen Westerlo en Sint-Truiden

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/11/11 01:54
      E0

      Op speeldag 14, de wedstrijd tussen Westerlo en Sint-Truiden op Vrijdag eindigde in een spannend gelijkspel, 3x3. In deze competitie, Jonas De Roeck 's team kwam van een overwinning en Sint-Truiden team kwam van Een gelijkspel. Nicolas Madsen was beslissend met 2 doelen.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Eric Bocat met 5 minuten op de klok. Met 15 minuten op de klok, Emin Bayram ontslagen voor Westerlo. Met 33 minuten op de klok, Nicolas Madsen maakten het tweede doelpunt voor Jonas De Roeck 's team.

      Na 77 minuten, Aboubakary Koita scoorde het tweede doelpunt voor Sint-Truiden, vanaf de penaltystip. In de slotfase van het spel, spits getroffen voor Sint-Truiden team. Diep in toegevoegde tijd, Nicolas Madsen scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd. Nicolas Madsen heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt.

      Na het resultaat Sint-Truiden zijn 8e in de tabel, met 18 points, terwijl Westerlo op de plaats 15e zit, met 11 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Jonas De Roeck 's team bezoek Charleroi, terwijl Sint-Truiden team speelt thuis tegen Royal Antwerp.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      WESTERLO
      TEKENEN
      SINT-TRUIDEN

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U vrijdag, 10 november 2023 - 19:45
      Nicolas Laforge
      3-3
      Emin Bayram 15'
      Nicolas Madsen 33'
      Matija Frigan 90'
      Eric Bocat 5'
      Aboubakary Koita 77' (pen.) 88'