Internationale
      Fijne marges vallen in het voordeel van Union St. Gilloise op eigen bodem

      Union St. Gilloise viert nipte overwinning op Club Brugge

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/11/05 23:59
      E0

      Union St. Gilloise verslaan Club Brugge, 2x1, op Zondag, met betrekking tot wedstrijdweek 13 van de Jupiler Pro League . Tot deze speeldag, Alexander Blessin's team kwam van drie wint en Ronny Deila's team kwam van een overwinning. Mohamed Amoura met een fantastisch scherm. In de basiself stond Bjorn Meijer.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Mohamed Amoura met 22 minuten op de klok.

      Na 60 minuten, Maxim De Cuyper getroffen voor Club Brugge. Mohamed Amoura maakte het winnende doelpunt met 68 minuten op de klok. Mohamed Amoura heeft de mijlpaal van tien doelpunten voor het seizoen bereikt. Met al 90 minuten op de klok, Union St. Gilloise zag Kevin Rodríguez een penalty missen.

      Na het resultaat Union St. Gilloise zijn 1e in de tabel, met 31 points, terwijl Club Brugge op de plaats 7e zit, met 19 points. Volgende, Saint-Gilles team speelt thuis tegen Kortrijk. In de tussentijd, Brugge team host Cercle Brugge.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      UNION ST. GILLOISE
      TEKENEN
      CLUB BRUGGE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 05 november 2023 - 17:30
      Jasper Vergoote
      2-1
      Mohamed Amoura 22' 68'
      Maxim De Cuyper 60'