Nationaal
      Overwinning nooit in twijfel voor Go Ahead Eagles op eigen bodem in een vee

      Go Ahead Eagles dreun Vitesse

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/11/04 23:45
      E0

      Go Ahead Eagles verpletterd Vitesse, 5x1, op Zaterdag, op wedstrijdweek 11. Tot deze speeldag, René Hake's team kwam van twee trekt en Arnhem team kwam van Een gelijkspel. Willum Willumsson heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Willum Willumsson met al 45 minuten gespeeld.

      In de 60e minuut, Go Ahead Eagles verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Oliver Edvardsen. Met deze staking heeft Oliver Edvardsen 5e doelen voor het seizoen bereikt. Na 61 minuten, Victor Edvardsen verdubbelde de voorsprong voor Deventer team. Met 76 minuten op de klok, Marco van Ginkel ontslagen voor Vitesse. In de 79e minuut, Deventer team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Willum Willumsson. Met 85 minuten op de klok, Joris Kramer heeft alles ingepakt.

      Na het resultaat Go Ahead Eagles zijn 5e in de tabel, met 18 points, terwijl Vitesse op de plaats 16e zit, met 8 points. Volgende, René Hake's team speelt uit tegen RKC Waalwijk, terwijl Arnhem team speelt thuis tegen Heerenveen.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      GO AHEAD EAGLES
      TEKENEN
      VITESSE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 04 november 2023 - 20:00
      De Adelaarshorst
      Erwin Blank
      5-1
      Willum Willumsson 45' 80'
      Oliver Edvardsen 60'
      Victor Edvardsen 62'
      Joris Kramer 86'
      Marco van Ginkel 78'