Internationale
      Internazionale record edgy overwinning meer dan bezoekers

      Atalanta verliest van Internazionale

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/11/04 22:06
      E0

      Internazionale uitgesmeerd Atalanta, 1x2, op Zaterdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 11. In deze competitie kwamen beide teams uit twee wint.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Hakan Çalhanoglu in de 40e minuut, vanaf de penaltystip. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen.

      Internazionale scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Lautaro Martínez, na 57 minuten. Gianluca Scamacca maakte het laatste doelpunt met 61 minuten op de klok. Met dit doel heeft Gianluca Scamacca zijn doel vijf van de huidige campagne behaald. Na het zien van zijn tweede gele kaart in blessuretijd, werd Rafael Tolói van het veld gestuurd en verliet Atalanta met 10-man.

      Na het resultaat Internazionale zijn 1e in de tabel, met 28 points, terwijl Atalanta op de plaats 5e zit, met 19 points. In hun volgende wedstrijd, Simone Inzaghi's team host Frosinone. In de tussentijd, Gian Piero Gasperini's team bezoek Udinese.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      ATALANTA
      TEKENEN
      INTERNAZIONALE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 04 november 2023 - 17:00
      Atleti Azzurri d´Italia
      Simone Sozza
      1-2
      Gianluca Scamacca 61'
      Hakan Çalhanoglu 40' (pen.)
      Lautaro Martínez 57'