Internationale
      Slovan Bratislava vergroot doelsaldo op eigen bodem

      Slovan Bratislava win Zemplín Michalovce

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/11/01 20:51
      E0

      Slovan Bratislava overwonnen Zemplín Michalovce in een fantastisch overwinning op Woensdag, 5x1, met betrekking tot wedstrijdweek 4 van de Liga Eslovaca. Tot deze speeldag, Bratislava team kwam van drie wint en Peter Struhár's team kwam van een nederlaag. Nino Marcelli was de ster met 2 doelen samen met 1 assist.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Nino Marcelli vroeg in het spel. Na 8 minuten, Gino van Kessel getroffen voor Zemplín Michalovce. In de 16e minuut, Aleksandar Čavrić scoorde het tweede doelpunt voor Slovan Bratislava. Na 23 minuten, Bratislava team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Nino Marcelli. Op een ongelukkig moment scoorde Sasa Marjanovic een eigen doelpunt met 31 minuten op de klok.

      Aleksandar Čavrić maakte het laatste doelpunt na 80 minuten. Aleksandar Čavrić heeft de mijlpaal van tien doelpunten voor het seizoen bereikt.

      Na het resultaat Slovan Bratislava zijn 4e in de tabel, met 8 points, terwijl Zemplín Michalovce op de plaats 12e zit, met 1 point. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Bratislava team bezoek Dukla, terwijl Michalovce team speelt thuis tegen AS Trencin.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U woensdag, 01 november 2023 - 14:00
      5-1
      Nino Marcelli 3' 23'
      Aleksandar Čavrić 16' 80'
      Gino van Kessel 8'
      Sasa Marjanovic 31' (og)