Internationale
      Eert zelfs een wedstrijd met 6 goals

      Niets om Eintracht Frankfurt en Borussia Dortmund te scheiden

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/10/29 23:39
      E0

      Eintracht Frankfurt en Borussia Dortmund speelden 3x3 gelijk in een spannend wedstrijd op Zondag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 9 van 1. Bundesliga. Komen in de wedstrijd, Frankfurt team kwam van twee wint en Dortmund team kwam van vier wint. Omar Marmoush heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen. In de basiself stond Donyell Malen.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Omar Marmoush, vanaf de penaltystip, met 8 minuten op de klok. Na 24 minuten, Eintracht Frankfurt verlengden hun voorsprong met een doelpunt van spits met een rechtervoetaanval. Spits heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. Met al 45 minuten gespeeld, Marcel Sabitzer ontslagen voor Borussia Dortmund, met een schot met de rechtervoet in het strafschopgebied.

      Na 54 minuten, Youssoufa Moukoko scoorde het tweede doelpunt voor Edin Terzic's team, met een linkervoetaanval. Met 68 minuten op de klok, Farès Chaïbi getroffen voor Frankfurt team, met een rechtervoetaanval binnen het strafschopgebied. Na 82 minuten, Julian Brandt maakte het einddoel van de wedstrijd, met een schot met de rechtervoet in de doos.

      Na het resultaat Borussia Dortmund zijn 4e in de tabel, met 21 points, terwijl Eintracht Frankfurt op de plaats 7e zit, met 14 points. Volgende, Frankfurt team bezoek 1. FC Union Berlin, terwijl Dortmund team speelt thuis tegen Bayern München.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      EINTRACHT FRANKFURT
      TEKENEN
      BORUSSIA DORTMUND

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 29 oktober 2023 - 14:30
      Deutsche Bank Park
      Robert Schröder
      3-3
      Omar Marmoush 8' (pen.) 24'
      Farès Chaïbi 68'
      Marcel Sabitzer 45'
      Youssoufa Moukoko 54'
      Julian Brandt 82'