Internationale
Overwinning nooit in twijfel voor Fiorentina op eigen bodem in een spannend

Fiorentina versloeg Cukaricki met een enorme overwinning

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/10/26 22:33
E0

Fiorentina gehamerd Cukaricki in een super overwinning op Donderdag, 6x0, in een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.F van de Europa Conference League. Lucas Beltrán met een fantastisch scherm.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Lucas Beltrán, na 6 minuten. Met 10 minuten op de klok, spits verdubbelde de voorsprong voor Fiorentina. Met deze staking heeft spits 5e doelen voor het seizoen bereikt. Met 29 minuten op de klok, Vincenzo Italiano's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Jonathan Ikoné. Na 38 minuten, Luka Subotic verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart.

In de 65e minuut, Firenze team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Riccardo Sottil. Met 73 minuten op de klok, Martínez Quarta verdubbelde de voorsprong voor Fiorentina. Na 83 minuten, Maxime López heeft alles ingepakt.

In verband met komende competitiewedstrijden, Fiorentina bezoek Cukaricki.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
FIORENTINA
TEKENEN
CUKARICKI

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U donderdag, 26 oktober 2023 - 20:00
Stadio Artemio Franchi
Chrysovalantis Theouli
6-0
Lucas Beltrán 6' 10'
Jonathan Ikoné 29'
Riccardo Sottil 65'
Martínez Quarta 73'
Maxime López 83'