Internationale
      Laat drama ziet eretitel zelfs eindigen een wedstrijd met 4 goals

      Salernitana en Cagliari delen punten

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/10/22 16:33
      E0

      Met betrekking tot wedstrijdweek 9 van de Serie A, de wedstrijd tussen Salernitana en Cagliari op Zondag eindigde in een gelijkspel, 2x2. Tot deze speeldag, Pippo Inzaghi's team kwam van drie nederlagen en Claudio Ranieri's team kwam van vier nederlagen. Boulaye Dia was beslissend met 2 doelen.

      De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Zito Luvumbo, na 79 minuten. In de laatste minuten van de wedstrijd, Boulaye Dia ontslagen voor Salernitana. In de slotfase van het spel, Nicolas Viola scoorde het tweede doelpunt voor Cagliari. Diep in toegevoegde tijd, Boulaye Dia heeft alles ingepakt, vanaf de penaltystip.

      Na het resultaat Salernitana zijn 19e in de tabel, met 4 points, terwijl Cagliari op de plaats 20e zit, met 3 points. Volgende, Pippo Inzaghi's team speelt uit tegen Genoa, terwijl Cagliari team host Frosinone.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      SALERNITANA
      TEKENEN
      CAGLIARI

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 22 oktober 2023 - 14:00
      Stadio Arechi
      Daniele Chiffi
      2-2
      Boulaye Dia 86' 90' (pen.)
      Zito Luvumbo 79'
      Nicolas Viola 88'