Internationale
Atlético de Madrid vergroot doelsaldo meer dan bezoekers

Atlético de Madrid nederlaag Celta de Vigo

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/10/21 23:54
E0

Atlético de Madrid uitgesmeerd Celta de Vigo in een overwinning op Zaterdag, 0x3, met betrekking tot wedstrijdweek 10 van de La Liga. Naar deze wedstrijdweek, Rafa Benítez's team kwam van Een gelijkspel en Madrid team kwam van vier wint. Antoine Griezmann heeft een geweldige prestatie geleverd met 3 doelen.

Na 25 minuten, Celta de Vigo zag Iván Villar een rechtstreekse rode kaart krijgen met 29 minuten op de klok, Antoine Griezmann openden de score voor Atlético de Madrid, vanaf de penaltystip.

Diego Simeone's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via spits, in de 64e minuut. Met 70 minuten op de klok, Antoine Griezmann hebben de hattrick, voltooid. Antoine Griezmann heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games.

Na het resultaat Atlético de Madrid zijn 2e in de tabel, met 22 points, terwijl Celta de Vigo op de plaats 18e zit, met 6 points. In hun volgende wedstrijd, Madrid team host Alavés. In de tussentijd, Rafa Benítez's team speelt uit tegen Girona.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
CELTA DE VIGO
TEKENEN
ATLÉTICO DE MADRID

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 21 oktober 2023 - 20:00
Municipal de Balaídos
Cuadra Fernández
0-3
Antoine Griezmann 29' (pen.) 64' 70'