Internationale
Eintracht Frankfurt macht naar overwinning weg in een doelpuntenfestijn

Eintracht Frankfurt verslaan TSG Hoffenheim

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/10/21 16:30
E0

Eintracht Frankfurt overwonnen TSG Hoffenheim, 1x3, op Zaterdag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 8 van 1. Bundesliga. In deze competitie kwamen beide teams uit een overwinning. In de basiself stond Wout Weghorst.

Na 3 minuten, Maximilian Beier openden de score voor TSG Hoffenheim. Met 11 minuten op de klok, Omar Marmoush getroffen voor Eintracht Frankfurt. In de 23e minuut, Ansgar Knauff schoot Dino Toppmöller's team tweede doelpunt. Na 45 minuten, Ellyes Skhiri maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat TSG Hoffenheim zijn 6e in de tabel, met 15 points, terwijl Eintracht Frankfurt op de plaats 7e zit, met 13 points. In de volgende wedstrijd, Frankfurt team speelt thuis tegen Borussia Dortmund, terwijl Sinsheim team bezoek Stuttgart.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
TSG HOFFENHEIM
TEKENEN
EINTRACHT FRANKFURT

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 21 oktober 2023 - 14:30
PreZero Arena
Matthias Jöllenbeck
1-3
Maximilian Beier 3'
Omar Marmoush 11'
Ansgar Knauff 23'
Ellyes Skhiri 45'