Internationale
CD Tondela macht naar overwinning op eigen bodem in een spannende strijd

Leixões verliest van CD Tondela

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/10/08 01:36
E0

CD Tondela verslagen Leixões in een fantastisch overwinning op Zaterdag, 4x2, met betrekking tot wedstrijdweek 7 van de Portuguese Division Two. Naar deze wedstrijdweek, Tondela team kwam van Een gelijkspel en Pedro Ribeiro's team kwam van een nederlaag. Luan Farias was de hoofdspeler.

Na 20 minuten, CD Tondela zag Luís Rocha een penalty missen. In de 26e minuut, Roberto openden de score voor Tondela team, met een linkervoetaanval in de doos. Na 33 minuten, Agostinho getroffen voor Leixões. Tondela team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Abdoulaye Ba, kort voor de pauze, uit een hoek.

Na 50 minuten, CD Tondela verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Luan Farias met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied. Met 60 minuten op de klok, Tozé Marreco's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van spits met een rechtervoetaanval in het strafschopgebied. In de 78e minuut, Morufdeen Moshood scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, met een schot met de linkervoet in de doos.

Na het resultaat CD Tondela zijn 8e in de tabel, met 9 points, terwijl Leixões op de plaats 17e zit, met 5 points. In de volgende wedstrijd, Tozé Marreco's team speelt uit tegen Marítimo, terwijl Matosinhos team host Belenenses.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
CD TONDELA
TEKENEN
LEIXÕES

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 07 oktober 2023 - 14:00
Estádio João Cardoso
Tiago Martins
4-2
Roberto 26'
Abdoulaye Ba 45'
Luan Farias 50' 60'
Agostinho 33'
Morufdeen Moshood 78'